مشاوره حقوقی رایگان - خانواده

با عرض سلام، خانمی باكره و مجرد بودم كه تا به الان ٣ سال و ٦ ماه است كه به عقد پسری در آمده ام و هنوز عروسی نكرده بوديم كه ٢ ماه بعد از مراسم عقد من تمكين خاص و عام را انجام دادم و ١ سال اول عقد خيلی با هم خوب بوديم و بعد از ١ سال با دخالت برادر و خواهرانش، شوهرم مرا به خانه پدرم آورد و فردايش رفت دادگاه تقاضای طلاق داد، بعد فهميد بايد تمام حق و حقوقم را بدهد رفت دادخواست طلاق را پس گرفت و دادگاه دادنامه ی استرداد طلاق صادر كرد و من ٢ سال بعد از مراسم عقد يعنی ١ سال بعد از جدايی با من، بنده مهريه و نفقه خود را به اجرا گذاشتم و دادگاه رأی رو به نفع بنده صادر كرد و شوهرم محكوم شد و بعد از آن شوهرم رفت دادخواست فسخ نكاح (جنون) داد كه شكايتش رد شد و بعد از اين باز شوهرم رفت دادخواست شكايت كيفری(اتهام سرقت) داد كه شكايتش رد شد و الان رفته دادخواست الزام به تمكين داده، البته قبلش اظهارنامه تمكين داده كه از نوشتن و امضا كردن آن امتناع ورزيدم و به مأمور گفتم شوهرم هر حرفی داره بياد دادگاه جلوی قاضی بگه و مأمور هم يك برگ صورت جلسه ضميمه به برگه اظهارنامه كرده و داخل آن فقط اضافه كرد كه من اظهارنامه رو مطالعه و از نوشتن آن امتناع ورزيدم، آيا با توجه به اين توضيحات دادگاه رأی رو به نفع من صادر ميكنه يا شوهرم؟ با سپاس و احترام.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،دفاع تمکین ویاعدم تمکین بسیارفنی است وحتما بایدمدارک دفاعی رؤیت شود.موفق باشید

پرسشگر :

با عرض سلام مجدد و احترام،جواب سئوالم براي بنده مبهم بود،دوباره اما كاملتر تكرار ميكنم:خانمی باكره و مجرد بودم كه تا به الان ٣ سال و ٦ ماه است كه به عقد پسری در آمده ام و هنوز عروسی نكرده بوديم كه ٢ ماه بعد از مراسم عقد من تمكين خاص و عام را انجام دادم و ١ سال اول عقد خيلی با هم خوب بوديم و بعد از ١ سال با دخالت برادر و خواهرانش، شوهرم مرا به خانه پدرم آورد و فردايش رفت دادگاه تقاضای طلاق داد،بعد چون فهميد بايد تمام حق و حقوقم را بدهد رفت دادخواست طلاق را پس گرفت و دادگاه دادنامه ی استرداد طلاق صادر كرد و من ٢ سال بعد از مراسم عقد يعنی ١ سال بعد از جدايی با من، بنده مهريه و نفقه خود را به اجرا گذاشتم و دادگاه رأی رو به نفع بنده صادر كرد و شوهرم محكوم شد و بعد از آن شوهرم رفت دادخواست فسخ نكاح (جنون) داد كه شكايتش رد شد و بعد از اين باز شوهرم رفت دادخواست شكايت كيفری(اتهام سرقت) داد كه شكايتش رد شد و باز رفته اعتراض ثالث براي مهريه زده تا نصف درصد مؤفق شد و نصف درصد سهم ملك به بنده تعلق گرفت(البته دادگاه دادخواست قرارتأمين خواسته ي بنده را تأئيد و قبول نموده)و الان اين آقا براي اينكه نفقه ي بنده را نده رفته دادخواست الزام به تمكين داده در صورتيكه نيت باطنش قصد ادامه زندگي نيست،البته قبلش اظهارنامه تمكين داده كه از نوشتن و امضا كردن آن امتناع ورزيدم و به مأمور گفتم شوهرم هر حرفی داره بياد دادگاه جلوی قاضی بگه و مأمور هم يك برگ صورت جلسه ضميمه به برگه اظهارنامه كرده و داخل آن برگه ي صورت جلسه فقط نوشته كه من اظهارنامه رو مطالعه و از نوشتن آن امتناع ورزيدم و ضميمه ي پرونده الزام به تمكين شده،آيا با توجه به اين توضيحات شكايت الزام به تمكين همسرم رد ميشه و دادگاه رأي رو به نفع من صادر ميكنه؟(لازم به ذكر است كپي تمامي دادنامه ي پرونده ها كه همه شان رأي به نفع بنده صادر شد رو از دادگاه گرفتم به اضافه يك فايل صوتي از صداي ضبط شده همسرم كه گفته هيچ علاقه اي به بنده نداره و ميخواهد طلاقم دهد و مرا ديگر نميخواهد و ٢٠ عدد پيامك از شماره اصليش كه هنوز داخل گوشي بنده هست و همه اين موارد رو ميخواهم به قاضي نشان دهم و به اضافه اينكه همسرم خانه يا مسكن مستقل ندارد و خانه پدريش خوف و ترس و ضرر جان و مال و عفت و شرافت و ناموسي دارد و به عواطف روحي و رواني و احساساتي بنده لطمه وارد نموده و تحت هيچ شرايطي حاضر نيست مسكن مستقل تهيه نمايد و به اضافه احتمال زياد داره ٢ شاهد مرد هم براي شهادت دادن تمامي موارد به همراه خودم به دادگاه ببرم.)با سپاس و احترام.

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

دادخواست تمکین منوط به فراهم اوردن مقدمات ان از جمله منزل و وسایل زندگی میباشد شما میتوانید در جهت همکاری بیشتر با بنده تماس بگیرید

یک وکیل

سلام. در این مورد بهتر است اعلام نمایید که حاضر به تمکین از همسرتان به شرط تهیه منزل مناسب و ... هستید وگرنه محکوم خواهید شد. و پیشنهاد میگردد به همراه یک وکیل در دادگاه حضور یابید