مشاوره حقوقی رایگان - برقراری حقوق مستمری

سلام. این سوال را قبلا هم مطرح کردم ولی با توجه به نظر وکلای پاسخ دهنده که مشکلی در این کار نبود اقدام کردیم و به در بسته خوردیم برای همین با ذکر مشکل پیش رو دوباره موضوع را مطرح می کنم: مادرم بیست سال پیش فوت شدند و از انجایی که کارمند بودند حقوقشان به من رسید. پدربزرگ و مادربزرگم حق خود از حقوق را به من بخشیدند. حال پدربزرگم فوت شده و از انجایی که مادربزرگم از نظر جسمی ناتوان است و از جایی حقوق دریافت نمی کند ما درخواست برقراری حقوق برای ایشان از اداره ی مربوطه کردیم و اداره ی بازنشستگی با درخواست مخالفت کردند و دلیلشان هم این است که مادربزرگم از طرف مادرم تحت پوش بیمه خدمات درمانی نبوده. ما برگه ی انحصار وراثت که در آن وراث مادرم معرفی شده اند را داریم که مادربزرگم هم ذی نفع بوده البته برگه به طور کلی درباره ی اموال است. با توجه به این عرایض آیا دلیلی که سازمان آورده درست است و امکان تجدید نظر وجود ندارد و یا بندهایی در قانون اجازه ی برقراری حقوق را به ایشان می دهد ؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

چرا با اصل و اصول پرونده به وکیل مراجعه نمی کنید؟ تا هم مشاوره کامل دریافت کنید و هم قت گرفته نشود