مشاوره حقوقی رایگان - متن شناسنامه با خودکار معمولی

باسلام، خیلی وقت است شک کرده ام که فرزند واقعی پدر و مادرم نباشم تا این که به طور اتفاقی شناسنامه پدرم را دیدم و نام 5 عضو خانواده ام به صورت نوشتار شناسنامه ای میباشد اما نام و کد ملی من را با خودکار ابی داخل شناسنامه پدر نوشته اند اما در شناسنامه مادرم اسم و کد ملی من درست به صورت نوشتار شناسنامه ای نوشته شده ایا ممکنه من فرزند واقعی خانواده نباشم لطفا راهنماییم کنیید یک دنیا ممنون

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بزرگوار دلیل اینکه خود را فرزند افرادی که به آنها پدر و مادر می گویید چیست؟ اگر اثبات شود به چه می رسید؟ خیالتان راحت فرزند ایشان هستید و نبود نام در شناسنامه یکی از والدین دلیلی بر عدم داشتن رابطه خونی نیست مثلا خود من نامم در شناسنامه مادرم هست ولی در شناسنامه پدر نیست وقتی دلیلش را پرسیدم گفت قرار نیود دوقولو باشید !!! به همین دلیل نام شما در شناسنامه قید نشد تا بتوان از مزایای اخذ کپن بهره جست.