مشاوره حقوقی رایگان - پلاک گذاری موتور

سلام بنده تعدادی زیادی موتور صفر کیلومتردارم اصلا استفاده نشده اند مدل ساخت زیر سال 90 هستن چونکه صفر هستن و تمامی مدارک موتور ها تکمیل هسش وپلاک گذاری نشده اند و سند ها هم از کمپانی دریافت شده و اصلا به نام نخورده میتونم بفروشم که مشتری بتونه پلاک گذاری کند ویا خودم اقدام کنم تا مجوزی بدن برای فروش و پلاک گذاری لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. گویا طبق قوانین راهنمایی و رانندگی متورهای بالای قدمت 10 سال شماره گذاری نمی شوند . به هرحال با مراجعه به اداره راهنمایی و رانندگی محل خود مراجعه و اقدام نمایید ملاک قوانین ومقررات آن اداره ملاک است .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام پیشنهاد می شود ابتدا ابتدا به آگاهی و پلیس محترم راهور مراجعه نمایید

چرا که در صورت فروش اگر نتوانیم انتقال پلاک انجام دهید متحمل ضرر خواهید شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

موتورهای بالای قدمت 10 سال شماره گذاری نمی شوند .

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر سند از کمپانی دارید هم میتوانید در محضر به نام خریدار وکالت بدهید و هم میتوانید باهم برید مرکز تعویض پلاک

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تحت رعایت شرایطی قادر به فروش هستید.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام کاربر گرامی امکان فروش باعنایت به مالکیت شما و فقدان مانع وجود آرد ولیکن باتوجه عدم شماره گذاری موتورهای بالای ده‌سال پیشنهاد می گردد بدوا موضوع را از طریق راهور و یا تعویض پلاک پیگیری نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از مرکز تعویض پلاک پیگیری کنید.