مشاوره حقوقی رایگان - درخواست تامین دلیل

باسلام وتشکر از وکلای محترم واساتید بزرگوار نظربه اینکه یکقطعه زمین پدر خانم بنده 10سال قبل به یکی از دوستانش به موجب سند عادی فروخته دوسال قبل مشکل مالی داشت بنا به پیشنهاد دوستش میگه زمینی که به من فروختی بفروش با پولش مشکلت راحل کن بنده خدا زمین را فروخته الان دوستش دبه در آورده به خریدار جدید اجازه تصرف زمین را نمیده ‌خریدار هم بر علیه پدر خانمم دادخواست ابطال مبایعه نامه به جهت مستحق للغیر برامدن مبیع واسترداد ضرروزیان به نرخ رو مطابق رای شماره811 دیوان عالی کشور سال 1400/4/1مطرح کرده چون خریدار از موضوع اینکه زمین متعلق به دوست پدر خانمم بوده مطلع بود چون پرونده حقوقی بطول می انجماد آیا میشه از شعبه رسیدگی کننده درخواست تامین دلیل کنیم کارشناس بیاد زمین را قیمت گذا ری کنه ثمن وضررزیان که کارشناس تعین می‌کند بحساب دادگستری واریز کنیم احتمال داره با تورم سال‌های بعد که حکم صادر میشه قیمت زمین گران شود البته اظهار نامه جهت دریافت ثمن به خریدار رسما ابلاغ کردیم اما خوداری کرد ‌قیمت بالاتر گفت انصافا یکسال خورده آیی از وقوع عقد گذشته آیا اظهار نامه ای که فرستادیم از مطالبه ثمن به نرخ روز در آتی جلوگیری میکنه یا میتونیم درخواست تامین دلیل مطرح کنیم خواهشا راهنمایی کنید که مورد حاجت است

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.