مشاوره حقوقی رایگان - ابهام در نقش وکیل

با سلام بنده فردا جلسه رسیدگی برای سه چک برگشتی دارم و چون راه شورا یه شهرستان دیگه بود و دور بود به وکیلی مراجعه کردم و ایشان ابلاغ ها را گرفتن با هزینه و گفتن لایحه برات پست میکنم با ابلاغات و نیازی نیست بری
از سامانه ثنا هیچ پیامی برای من نیامده و وکیل هم پاسخگو نیس فقط میگوید خیالت جمع و نگران نباش نیازی نیست بری
میخواستم بدونم همچین اقدامی اصلا شدنی هست یا خیر

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

تحت هیچ شرایطی ریسک نکنید بوی مفسده به مشامم می رسد سامانه ابلاغ مرجع قطعی برای ارسال ارجاعات احکام و ابلاغیه ها است و نمی توان بر خلاف آن تراضی نمود پیگیری کنید تا وقت از دستتان در نرود