مشاوره حقوقی رایگان - معامله

پدر بنده گویا سال 94 بدون آگاهی سر وصی و فرزندان و نزدیکان و معتمدینش اکثر املاک خود را طی مبایعه نامه به دو برادر بنده فروخته است( بدون انتقال سند و حتی پول علی رغم قید شدن در مبایعه نامه وادعای خریداران که دو برادر بنده هستند آنها در مبایعه نامه پرداخت رو نقدی و از دم آنهم مبلغ 500 میلیون تومان املاکی ادعا میکنه که نه پولی در کار نبوده اما قانون میگه که بدون پول هم مبایعه نامه صحت داره ) بعد فوت( تاریخ فوت پاییز 99) ما از وجود این مبایعه نامه آگاه شدیم طی داوری که اجرا شد( بهار 1400) آن دو برادرفسخ مبایعه نامه را در ازای گرفتن سهم الارث بیشتر قبول کردند که هم صورت جلسه امضا شد و هم طی یک اظهار نامه مفاد داوری را قبول کردند ...یکی از برادران مذکور دارای بیماری روانی است( دوقطبی یا پارانویید) وحال درخواست ابطال داوری با بند حجر را دارد...حالا سوال این است اگر حجر اثبات شود آیا مبایعه نامه آنها با پدرم در سال 94نیز فسخ میشود؟( برادر مذکور سال 95 سابقه بستری در مرکز اعصاب روان طی 20 روز رو هم داره اما در دادخواست اشاره کرده که از سال 99 مبتلا شده) متذکر شوم که مبایعه نامه به نام هر دو برادر است آیا حجر یکی مبایعه نامه را بی اعتبار میکند. با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.