مشاوره حقوقی رایگان - هزینه وکیل

باسلام پدرمن 2سال فوت شده ودوتا از برادرام ومادرم مبایعه نامه ای آورده که پدرم ملک را به اونا فروخته.ایا امکان باطل شدن مبایعه نامه هست؟ وهزینه وکیل برای اینکار 500 میلیون می‌شود درصورت نتیجه یا عدم نتیجه می‌شود هزینه وکیل رو بین وارثین تقسیم‌کرد؟باتشکر .

پاسخ ها :

سیدعلی شفیعی

جناب آقای سیدعلی شفیعی :

نیاز به بررسی دقیق هست حق الوکاله پرداختی در حد تعرفه قانونی قابل مطالبه هست