مشاوره حقوقی رایگان - شکستن دست در پارک شهری که بیمه حوادث دارد

وقت بخیر. پسرم از روی وسیله بازی صخره نوردی پارکشهر شهرداری که بیمه پارسیان هم بیمه حوادثش کرده افتاد و دستش دو استخوانش شکست. شهرداری نامه اعلام حادثه. داد بردم بیمه اونجا گفتن برید تا نامه از دادگاه بیاد پرداخت کنیم. بهتره دادسرا شکایت بدم یا حل اختلاف عنوان. طرح شکایتم چی باشه و آیا کارشناس میاد صحنه راببینه یا مدارک امبولانس و بیمارستان کافیه.؟؟ سپاسگزارم

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

شما از طریق دادسرا شکایت کنید.بقیه کارها اونجا انجام میشه.