مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو لیزینگی

باسلام بنده یه خودر لیزینگی از یه نفر گرفتم که گفت فقط دوتا از اقساط خودرو مونده که خودش پرداخت میکنه و من هم پول کامل ماشین دادم بعد متوجه شدم کل اقساط خودرو پرداخت نکرده و ماشین توقیف شده و داخل قولنامه هم ذکر شده کلیه اقساط برعهده فروشنده چنان پرداخت نکند کلیه خسارت دیرکرد شرکت برعهده ایشونه و بنده پول کافی برای پرداخت اقساط ندارم ایا شرکت میتواند برای من اقساطی کند کل پوله یا میتونم این اقا الزام به پرداخت کنم یا توقیف اموال بگیرم

پاسخ ها :

یک وکیل

دولت کسی را مالک می شناسد که سند به نام اوست بنابراین شما تا رضایت مرجع توقیف کننده را حاصل نکنید خودرو آزاد نمیشود . میتوانید از طریق دادگاه معامله را فسخ کنید