مشاوره حقوقی رایگان - حضانت دختر 16ساله

با سلام خواهر من یه دختر 16ساله داره و حضانتش با خودش حالا مجدد ازدواج کرده و شوهرش بچه رو از نظر روحی اذیت میکنه و حتی نمیزاره که خواهر من بچه رو بزاره پیش ما و همش جنگ و دعوا دارن غیر از طریق پدرش چه راهی داره که ما بتونیم حضانت بچه رو بگیریم؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل

خود بچه میتواند تصمیم بگیرد که نزد چه کسی باشد و حتی شکایت کند

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

دختر 16 ساله بالغ است و خودش میتواند انتخاب کند کجا زندگی کند

ندا  طاهري

سرکار خانم ندا طاهري :

فرزند دختر از سن 9 سالگی تصمیمگیری با خودش است که نزد چه کسی زندگی کند