مشاوره حقوقی رایگان - شکایت ضرب و شتم

یک ماه پیش ساعت 12شب دونفر امدن درخانه من تهدیدم کردن فیلم موجوده بعد 4تا دوربین مداربسته هامو کند برد رفتم شکایت کردم رسیدگی نکردن دوباره 20روز پیش امدن توحریم خصوصی من تاحد مرگ منو کتک زدن که چرا شکایت کردی ازما سه تا دندانم شکست رفتم پزشک قانونی شکایت کردم تازه شنبه پرونده من ازکلانتری ولنجک میره دادسرا چکار باید کنم من 50 سال سن دارم تا حالا کلانتری دادسرا نرفتم منزلم همسرم میترسه مدام منو تهدید میکنند بی گناه منو کتک زدن دوتاجوان باچاقو چوب ممنون میشم اگرامکان داره رهنمای کنیدباتشکر

پاسخ ها :

شکایت ضرب و شتم درب منزل شکایت ضرب و شتم ضرب و شتم عمدی شکایت تهدید تهدید