مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از برادرم

سلام ، دخترم 14 سالمه برادرم 21 سالشه ، خیلی زود عصبی میشه سر چیزای کوچیک فحاشی می‌کنه کلا هیچوقت درست حرف نمیزنه، با من خیلی بد رفتار می‌کنه و منو چندین بار هم زده ، مثلا چند ماه پیش یجوری با مشت میزد تو سرم و گلومو گرفته بود که بافت های مغزیم تکون خورده بود و قرص مصرف میکردم ، و دوباره همین امشب با آخرین قدرت مشت میزد تو سرم گلومو فشار میداد ، گوشمو کشید طوری که یکم جای گوشواره پاره شده و خون میاد ، خیلی درد می‌کنه ، از سر درد هم دارم بی تاب میشم ، به مامانمم که میگم میگه حقت بود که اینجوری کتک خوردی میخواستی یکی به دو نکنی باهاش تازه دوتا فحشم مامانم میده ، داداشم با هیچکس درست حرف نمیزنه ، مثلا به مامانم میگه گمشو ، ببند دهن تو روانی ، گمشو حوصلتو ندارم ، خفه شو ، اینجوری حرف میزنه ما که دیگه جای خود داریم ، بابامم از بس باهاش دعوا کرده دیگه خسته شده ، خیلی پررو و بی ادب و ......
دیگه موندم چکار کنم ، می‌دونم اگه به بابام بگم باهاش دعوا می‌کنه ولی این آدم نمیشه ، کل خانواده ازش دست کشیدن ولی دیگه نمیشه همینطوری بزارم فحش بده و کتک بزنه ، چجوری شکایت ثبت کنم ؟ چون هم زیر سن قانونی ام و هم مهاجرم ، راهی هست ؟ چی و چجوری ، ممنون میشم کمک کنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد