مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم

سلام من تو خیابون با کسی درگیر شدم با شی نوک تیز به صورت و بدن من اسیب زده من صحنه رو ترک کردم اومدم خونه دیدم همسرش از رو مدارکی که از من برداشتن حین دعوا زنگ زده تهدید کرده من شکایت کردم ولی زیر بار نمیرن میگن ما نبودیم میتونم برای دوربین راهنمایی رانندگی نامه بگیرم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله باید فوراً اقدام نمایید دوربین‌ها مدت زیادی باقی نمی‌ماند