مشاوره حقوقی رایگان - صادر نکردن پاسپورت به دلیل خروج غیر مجاز سالها قبل

با عرض سلام و احترام
من حدود چند سال پیش غیر قانونی از ایران خارج شدم رفتم استانبول و با خواست خودم‌ برگشتم ایران که منو تو فرودگاه تهران گرفتن و بردن دادگاه و از من تعهد گرفتن که تا 3سال کار غیر قانونی نکنم. الان رفتم اقدام به پاسپورت کردم و گفتن باید دادگاهی بشی. و بعدم بری تهران لطفا راهنمایی کنید و بگید چکار کنم و اینکه چقدر زمان میبره پاسپورتمو بگیرم تو این مراحل.

پاسخ ها :

یک وکیل

تا حکم قطعی برای شما صادر نشود شما کاری نمیتوانید بکنید