مشاوره حقوقی رایگان - درخواست

با سلام
در قباله من 3 دانگ از طبقه اول ی خانه مسکونی 2 طبقه قید شده . این خانه به صورت مساوی به 3 قسمت دو دانگی ، به نام شوهر و مادر و پدر ایشان در قولنامه تقسیم شده و نوشته شده است . حال با توجه به اینکه تنها 2 دانگ از طبقه اول این خانه به نام شوهر من است ، تکلیف یک دانگ دیگر از قباله من به چه شکل است ؟ صورت قباله رو مادر و همه اعضای خانواده امضا نموده اند . آیا من میتونم ادعا کنم که یه دانگ دیگر از سهم مادر ایشان سهم من است ؟
پدر شوهر من در زمان عقد فوت کرده بودند

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر کسی که واگذار نبوده مالک 3 دانگ نبوده انتقال مال غیر انجام داده است و شما نسبت به مازاد بر مالکیت حقی ندارید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

مالکیت مشاعی است و اجتماع حقوق مالکانه در تمامی مال بطور اشاعه جریان دارد