مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند موتور

سلام ، پدرم سال 94 موتور و سندش را به بنگاه داده و یک نفر ان را خریده،و برای تنظیم سند پیگیری نکرده تا الان که سال1401 شده ، پدرم دو سال فوت کردند ، این اقا به ما زنگ زد ک ورثه موتور را به نامش کنیم ما هم قبول کردیم فقط گفتیم سند و برگ سبز یا قولنامه بیار گف همه رو گم کردم ، استشهاد محلی خواستیم که اقدام نکرد ، الان شکلایت کرده و خسارت خواسته، هیچ مدرک قانونی هم نداره ، اگه ما نریم دادگاه باید خسارت بدیم؟ یا میتونه بدون مدرک از ما بخواد سند بنامش کنیم؟ فقط سابقه پلاک رو داره و خلافی های موتور (دوتا شاهد هم اورده ک شهادت مبنی بر خرید موتور فک نکنم بتونن بدن فقط مبنی بر اینکه چن ساله داره استفاده میکنه ازش )

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر خسارات شما نباید بپردازید اما اگر واقعاً ایشان را مالک می دانید و اطلاع دارید بهتر از سند را به نامشان منتقل کنید