مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند خودرو

درود بر عزیزان.
یکماه بیشتر است ماشینی از نمایشگاه گرفتم و اولین بار در زندگیم بود و کل مبلغ را تسویه کردم و مبایعه نامه از عدم اگاهیم مهر نداره و توضیحاتی مثل رنگ و خلافی ... درج نکردم. فقط ماشین دستمه و کارت ماشین طرف.
درحال شکایت هستم برای تنظیم سند... حالت اول طرف میگه اول تعویض پلاک بعد 15روز قطعی بنامت ولی میترسم مجدد سرم کلاه بزارن و نمیرم.
حالت دوم میگه ماشینو ازت میخرم بیارش نمایشگاه...
باز میترسم ببرم و صاحب سند ماشینو ازم بگیره. چجوری حالت دوم بدون دردسر به پولم برسم و ماشینو تحویل بدم.
ممنون میشم راهنماییم کنید