مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو توقیفی

باسلام. بنده یک خودرو 206 خریداری کردم که کلا سند از کمپانی تا نفر آخر که من ازش خودرو را خریدم بصورت کامل و درسته حتی برگ سبز و کارت ماشین به اسم ایشان میباشد. چون خودروی مذکور بنا به ادعای ایشان بخاطر شکایت خانمش توقیف و در پارکینگ بود حتی از پارکینگ هم استعلام کردم که گفتند خودرو همانجاست بنده خودرو را با وکالت تام و انتقال و مراجعه به شورای حل اختلاف و ترخیص خودرو از ایشان خریدم تمام پولش هم پرداخت کردم.. ولی متاسفانه پس از مراجعه به راهنمایی و رانندگی گفتند که خودرو مذکور یک سال پیش مزایده شده و دادگاه با فک پلاک سند رسمی را به شخص دیگری زده است .. الان تکلیف بنده چیست.. ضمنا خودرو مذکور را هفته گذشته بمدت یک سال بیمه کردم که ابطال نمیکنند

پاسخ ها :

یک وکیل

میتوانید طرح دعوی حقوقی یا شکایت کیفری کنید. باید وکیل بگیرید