مشاوره حقوقی رایگان - فسخ پروژه بدون قرارداد در پایان کار از سوی کارفرما

با سلام
بنده مدت 6 سال با شرکت برنامه نویسی در حال همکاری بودم، بنده در این شرکت به صورت پروژه ای و تحت عنوان پیمانکار کار میکردم. حالا در یکی از کارها بنده بدون بستن قرارداد و به صرف هماهنگی زبانی و لفظی به عنوان پیمانکار انجام این پروژه انتخاب و اقدام به انجام این پروژه نمودم. حالا در پایان پروژه کارفرما اقدام به فسخ پروژه نموده و اظهار دارد که نیازی به پروژه بنده ندارد و پروژه را دوباره به پیمانکاری دیگری می دهد.
حالا با توجه به اینکه تنها یک شاهد زن که خود نیز بخشی از کار بوده و خود شخص کارفرما از این پروژه خبر دارد و من در حین خدمت سربازی اقدام به انجام این پروژه نموده ام آیا امکان پیگیری قضایی وجود دارد؟
آیا با یک شاهد زن که وی نیز به تازگی محل کار خود را تغییر داده امکان اثبات وجود دارد؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله این امکان برای شما فراهم است