مشاوره حقوقی رایگان - مشکل استعلام سند

سلام و وقت به خیر
من آپارتمان در رشت خریداری کردم.

تاریخ سند زدنمون همین ماه هست و فروشنده تمام کارهای مرتبط با خونه رو انجام داده و اماده هست برای انتقال سند اما مشکلاتی داریم:

در زمان قولنامه من سند تک برگ رو رویت کردم و در سایتssaa هم استعلام کردم. همه چیزش اوکی بود. این ملک رهنی هم داشت. دو هفته پیش مجدد استعلام کردم تا ببینم رهنی برداشته شده و فروشنده با بانک تسویه کرده یا خیر. که این مورد انجام شده بود و همچنان سند قابل رویت بود در این سامانه و مشکلی وجود نداشت. دیشب ما مجدد استعلام سند رو زدیم و این بار دیگه سامانه به ما سند رو نشون نداد و میگه چنین سندی وجود نداره

از بنگاه درخواست کردیم کد رهگیری بده و قول ناممون رو ثبت کنه.( کد رهگیری در زمان قولنامه داده نشده و قولناممون پرینتی نیست. یعنی آدرس و مشخصات با خودکار نوشته شده چون ما بلد نبودیم که باید کد رهگیری بگیریم و دیگه قولنامه ها پرینتی شده) اما به جای یه کد 13 رقمی به ما یه کد 10 رقمی داد که در استعلام هم نتیجه منفی داشت و وقتی پرسیدیم چرا این کد رو دادی گفتش که این کد دفترخونه هست و دیگه کارتون وارد مرحله دفتر خونه شده و دیگه سامانه برای من بسته شده دیگه نمیتونم کد رهگیری براتون بگیرم. و یه برگه هم از دفترخونه برامون ارسال کرد که براتون ضمیمه می کنم. به دفترخونه مربوطه هم زنگ زدیم و گفتن که معاملتون مشکلی نداره و امکان نداره فروشنده خونه رو منتقل کرده باشه و سایت مشکل داره که سند رو نشون نمیده

لازم به ذکره که سایت مذکور مشکلی نداره چرا که با دو تا سند موجود در منزل امتحان کردیم و سند های خودمون رو بدون مشکل نشون میده.

میخواستم ببینم چیکار کنیم؟ آیا با توجه به اینکه دفترخونه میگه همه چیز اوکیه ممکنه این سند به نام کسی دیگه شده باشه؟؟؟ باید چهکار کنیم؟ به دفترخونه اعتماد کنیم سند بزنیم یا نه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد