مشاوره حقوقی رایگان - دفاع از اتهام سرقت

سلام. عرض ادب. پرونده ای در خصوص اتهام سرقت در دادگستری رامسر به بنده نسبت داده شده است. از پلاک خودرو بنده شکایت شده است. خودرو را توقیف کردند و خودم به ضمانت سند آزاد هستم. حدود 3ماه و نیم میگذرد و پرونده از تهران (چونکه ساکن تهران هستم) به رامسر ارسال شده است. بعد از گذشت 3ماه و اندی به تازگی گفتند که شخصی اقدام به برداشتن 1عدد پاور بانک کرده بوده و سوار خودرو بنده شده است. یک نفر شاهد هست و پلاک خودرو بنده را برداشته و گزارش کرده است. من به هیچ عنوان در جریان اینکه آن شخص (که از دوستان قدیمی همسرم میباشد و بطور اتفاقی او را دیدیم و سوار ماشین من شد) این عمل را انجام داده است، نیستم. حتی نام آن شخص را به دادیار دادم. متاسفانه هربار که به رامسر مراجعه میکنم، جواب درستی نمیدهند. حتی رمز پرونده و شماره ی شاکی پرونده را نمیدهند که حداقل من بتوانم رضایت بگیرم یا از روند پرونده اگاه شوم. واقعا نمیدانم برای دفاع از خودم باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
به شما به عنوان متهم اطلاعات نمیدهند ولی وکیل شما میتواند از محتویات پرونده مطلع شده و شما را راهنمایی کند