مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز به عنف

باسلام خانمی رو صیغه کردم که دوتا بچه داشت یک پسر 9ساله و یک دختره 13ساله برای بستری و عمل خانمم یک هفته در بیمارستان ماند و در همین حدود همسایه مون که مرد چهل ساله هستش به دختر تجاوز کرده و دختر از ترس اینکه بردارش تهدید به مرگ شده بود حرفی نزده بود حدودا سه بار دیگه این عمل با دختره انجام داده که وقتش گذشته بود ما شکایت کردیم بار اول با شهادت همسایه که چندبار در راه پله مزاحم دختر بودش و با پیامهایی که به دختر داده بود به مدت دوماه حبس کشید و در آخرین جلسه دادگاه قاضی حکم به نود و نه ضربه شلاق و تبعید دادن یعنی با این همه شاهد متن پیامها برای قاضی تجاوز ثابت نشده و رای به رابطه نامشروع داده یعنی دختره سیزده ساله رابطه نامشروع داره چطوری میتونستیم ثابت کنیم که تجاوز به عنف صورت گرفته باتشکر

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
نظریه پزشکی قانونی حتما در این خصوص لازم هست , ضمن اینکه چنانچه بکارت دختر از بین رفته باشد باید در این خصوص نیز تعیین تکلیف شود

یک وکیل

اثبات حد زنای به عنف که مجازات آن اعدام هست به این راحتی نیست و درهرحال شاکی فقط حق فرجام خواهی دارد

پرسشگر :

ارش البکاره یا مهرالمثل تعلق میگره برای دختربچه یا نه وقتی با این همه شاهد در داخل ساختمان برای آزار و اذیت دختربچه بود چطوری رای به تجاوز عنف ندادن

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر رای قطعی صادر نشده است می توانید در مهلت قانونی تجدیدنظر خواهی کنید.
و اگر رای قطعی شده باشد کاری نمیشه کرد.