مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت

باسلام. به جهت تبدیل وضعیت از اداره کل ورزش و جوانان بوشهر به دیوان عدالت اداری شکایت کردم که حکم بدوی به نفع من و الزام به اجابت خواسته شاکی بوده و حکم دادگاه تجدیدنظر قرار رد دعوی رو داده به استناد رای وحدت رویه شماره 669 آیا رای وحدت رویه عطف به ماسبق می شود؟
بنده اعمال ماده 79 دیوان انجام داده ام آیا نیاز است وکیل بگیرم یا شخصا در دیوان عدالت حاضر شوم پیگیری کنم. اعمال ماده 79 رای تجدید نظر را رد میکند؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

وکیل راه کار منطقی و درست در خصوص موضوع پرونده شماست هرچند دیوان اصولا نیازی به وکیل ندارد زیرا رسیدگی ماهوی در آن صورت نمی گیرد