مشاوره حقوقی رایگان - خرید قولنامه ای از نمایشگاه

با درود خدمت اساتید محترم 3ماه قبل یک دستگاه خودرو پرشیا از یک نمایشگاه بصورت قولنامه ای خریداری کردم که نمایشگاه دار مالک خودرو نبود و چون آشنا بود بنده بدون دریافت و رویت مدارک به استناد قولنامه خودرو را تحویل گرفتم چند روز پیش خودرو به سرقت رفت و دو روز بعد مشخص شده مالک اصلی با کلید یدک خودرو را از خیابان محل پارک برده است حال آنکه مشخص شده نمایشگاه دار قولنامه ای نیز با مالک نداشته تنها یک رسید دستنویس از مالک دارد که در آن مبلغ 8میلیون به مالک پرداخته و با نوشتن مشخصات خودرو از قبیل پلاک شماره موتور و شاسی مالک به تنهایی امضا کرده است و کلیه مدارک نیز هم بنام مالک و هم در ید مالک است البته مشخص هم شد مبلغ 80میلیون چک برگشتی نمایشگاه دار نیز نزد مالک است لطفا راهنمایی بفرمایید با چه عنوان علیه چه کسانی میتوانم شکایت کنم با تشکر

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

از بنگاه دار شکایت کنید و طبق قولنامه الزام به تنظیم سند از ایادی ماقبل خود را بخواهید.