مشاوره حقوقی رایگان - درگیری با همسر

باسلام همسر من نسبت به بنده و دو فرزندم بی مسئولیت است و اولویت زندگیش کارش هست ، طوری که صبح میره سر کار و بچه ها رو در منزل تنها میزاره و نه به نظافت منزل و نه به نظافت بچه ها میرسه ، شام و صبحانه و نهار بماند جای خودش سر این موارد چند باری درگیر شدیم که به پزشکی قانونی مراجعه کرده و از بنده شکایت کرده و مهریه اش رو هم اقدام کرده ، چند روز دیگه هم باید برم دادگاه کیفری ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما سوال خود را مطرح نکرده‌اید فقط شرح ماجرا نموده‌اید می توانید از خدمات مشاوره های تلفنی و حضوری سایت بهره مند شوید