مشاوره حقوقی رایگان - مجری درخواست حکم دیوان

با سلام. پرونده ام در شعبه بدوی به نفع من رای صادر کرد و شعبه تجدید نظر هم به دلیل خارج از مهلت تجدید نظرخواهی که طرف شکایتم خواسته بود قرار به رد تجدید نظر خواهی صادر کرد. الزام طرف شکایتم به پرداخت تمامی حق و حقوق قانونی و بیمه و عیدی و ... از تاریخ 91.5.21 شده. بنده به چه نحوی و از کجا درخواست اجرای حکم کنم آیا از اجرای احکام دادگاه عمومی یا دیوان. چه مدت طول میکشه تا به حق و حقوقم برسم. ممنون

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

شما با نگارش درخواست اجرای حکم و ابطال 6 هزار تومان تمبر مالیاتی به شعبه بدوی درخواست اجرا بدهید