مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام
خسته نباشید
خانومم میخواد مهریه ببخشه رفتم دفتر اسناد رسمی گفتن 1.200 هزینه میشه و من پولی ندارم بدم
و خانومم گفت رویه برگه و هر جور که بخوای من مهریمو میبخشم آیا اگه رویه برگه ببخشه و جلو جمع باشه اون برگه ارزشی داره و مهریش بخشیده میشه.؟

پاسخ ها :

یک وکیل

اعتبار قانونی در برابر سند رسمی ندارد

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باتوجه به اینکه سندعقدنامه سندرسمی است بذل مهریه نیز باید باسندرسمی انجام شود وسندی که خودتان تنظیم کنید هرچند معتبراست ولی سندعادی است ودرمقابل سندعقدنامه که سندرسمی است ازاعتبارضعیفی برخورداراست وقابل مقابله باسندرسمی نیست بنابراین به دفتراسنادرسمی مراجعه کنید وسندرسمی تنظیم کنید