مشاوره حقوقی رایگان - تعویض درب پارکینگ

با سلام ما یه ساختمون 7 واحده هستیم که فقط 3 واحد حق پارکینگ دارن و این 3 واحد کلا پارکینگ جز فضای اختصاصی خودشون میدونن و جز مشاعات نمیدونن . آیا برای تعویض درب پارکینگ باید 7 واحد مشارکت کنن یا فقط اون 3 واحد ؟ و آیا اگر اون 3 واحد درب تعویض کنند اجازه قفل کردن اون در دارند یا خیر ؟
چون اون 3 واحد درب پارکینگ رو جز در ساختمون میدونن که همه باید مشارکت کنند

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

پارکینگ جزمشاعات است اگر تعدادی از مالکین استفاده اختصاصی از آن کند باید از عهده هزینه های آن نیز بر بیایند