مشاوره حقوقی رایگان - تعویض درب پارکینگ

ما ساکن در یک ساختمان 4 طبقه 7 واحدی هستیم. طبقات اول تا سوم ساختمان دو واحد و طبقه چهارم تک واحدی که متراژ آن دو برابر سایر واحدهاست. برای تعویض درب پارکینیک واحد 7 دوبرابر هزینه پرداخت کند؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله هزینه ها اگر توافقی قبلا صورت نگرفته براساس متراژ است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر برابر باید پرداخت شود ربطی به متراژ ندارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام طبق قانون تملک آپارتمانها براساس متراژ محاسبه میشود

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام نه به تعداد واحد ها تقسیم می شود

یک وکیل :

سلام خیر هر واحد باید یک سهم بپردازد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید به عرف آن منطقه مراجعه شود اما اگر در قرارداد چیزی قید شود که به آن عمل کنید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

وفق قانون تملک آپارتمانها هزینه های مشاعات به نسبت متراژ آپارتمان محاسبه می گردد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
یا بر اساس توافق قبلی است یا بر اساس متراژ 7 برابر نمی شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اصل بر پرداخت شارژ بر اساس متراژ است مگر خلاف آن توافق شده باشد...

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
برای هزینه درب پارکینگ ، تمام مالکان باید به صورت مساوی ، هزینه را پرداخت نمایند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا ارتباطی به متراژ ندارد می بایست به صورت مساوی تقسیم شود

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

به اندازه سهم اختصاصی خود باید هزینه اقدامات در مشاعات را بپردازد

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

به نسبت متراژ باید هزینه پارکینگ پرداخت شود این درصورتی می باشد که در همه موارد ساختمان باهم توافق کرده باشند واگر این واحد دو تا پارکینگ داشته باشد این امر حتما الزامی می باشد