مشاوره حقوقی رایگان - تعویض درب آهنی ورودی پارکینگ و تبدیل آن به کرکره برقی

ساختمان ما شش واحده و دو کله میباشد که پاکینگ 2واحد به کوچه شمالی و 4 واحد به کوچه جنوبی راه دارند اخیرا همسایگان 4واحد جنوبی میخواهند که کرکره برقی نصب نمایند که بنده به دلیل مسدود شدن ورودی نفررو توسط کرکره به کوچه جنوبی مخالفت نمودم قانونا چیکار باید بکنم در ضمن 4 واحد از حیاط مشاعی هم به صورت پارکینگ استفاده مینمایند

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

استفاده مشاعات به صورت اختصاصی ممنوع می‌باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تصرف و استفاده از قسمتهای مشاعات ساختمان بدون رضایت تمامی ساکنین و مالکین ساختمان ممنوع است و ایراد قانونی وجود دارد.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام باید رضایت همه باشد شکایت ممانعت از حق