مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد اجاره پیش از موعد

باسلام بنده یک ملکی رو رهن اجاره کردم که در قرارداد ذکر شده بود ملک گاز روشن است بعد از 3 ماه سکونت در ملک متوجه شدیم گاز بصورت دزدی امده و ملک گاز ندارد و رگلاتور دزدی وصل بوده پس از سفر موجر به خارج از ایران گاز ما هم قطع شد چرا که خودش یه سری هماهنگی کرده بود که با رفتنش گاز هم قطع شد علاوه بر پول پیش از قبل چک های اجاره رو پیش پیش گرفته بودن حالا تکلیف ما چیست بلحاظ قانونی چطور میتونیم ملک رو باز پس بدیم و مبلغ پول پیش رو بگیریم ؟ ایا باید در این مدت اجاره رو پرداخت کنیم با توجه به اینکه چک هاشو جلو جلو گرفته؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اظهارنامه به مالک دهید برای اینکه نمی توانید از ملک انتفاع ببرید و فسخ قرارداد خود را اعلام کنید و بعد دادخواست فسخ دهید از طریق شورای حل اختلاف

پرسشگر :

مبلغ پول پیش بالای صد میلیونه باید به شورای حل اختلاف مراجعه کرد ؟ پروسه باز پسگیری چقد طول میکشه؟

عادل بابایی

عادل بابایی :

اعلام فسخ کنید و برای پولتان درخواست توقیف ملک را بدهید در دادگاه