مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی روند پرونده در صورت عدم حضور فرد شاکی بعد ابلاغیه

سلام، وقت بخیر
از حساب من برداشت اینترنتی شده بود شکایت کردم در سامانه ثنا ثبت شد منتهی چون افتتاح حساب از شهر دیگه ای بود ارجاع دادن دادسرای شهرستان ( اونجا خیلی دیر رسیدگی کردن حدود 1 ماه طول کشید تا ابلاغیه بیاد)، الان ابلاغیه اومده برام تا 5 روز میتونم حضوری برم دادسرا برای ثبت اظهارات..
یکی از اقوام ساکن اون شهر رو فرستادم برای ثبت اظهارات گفتند خودش باید باشه، این چند روز به دلایل پزشکی نمیتونم برم شهرستان،به نظر شما چکار باید بکنم؟

پاسخ ها :

احمد پرند

جناب آقای احمد پرند:

سلام میتوانید وکیل بفرستید