مشاوره حقوقی رایگان - تخلف مدیر ساختمان و نحوه شکایت از ایشان

با سلام مدیر ساختمان 8 واحدی ما، مرتکب تخلفاتی به قرار زیر شده است.
1) پارک خودرو دوم در حیاط و مشاعات و قرار دادن وسایل اضافی خودکه اصلا توجه نمیکند و بارها بارها به ایشان گفتم شما خودتون مدیر هستید و باید الگوی دیگران باشید.
2) تعمیر و تعویض سیستم موتورخانه از قبیل دیگ و لوله های آن بدون هیچ محاسبه ای و مشورتی که این موضوع باعث ایجاد هزینه های بعدی شده و علاوه بر این از بعد این تعمیرات در موتور خانه سر و صداهای عجیب می آید که هر چی به ایشان می گویم مسئولیت با ایشان است قبول نمیکند و می گوید خودتان کارشناس و تعمیرکار بیاورید.
3 ) عدم ارائه فاکتور و ریز هزینه ها و صورت جلسه های ساختمان

میخواهم از ایشان شکایت کنم تحت چه عنوانی باید شکایت کنم؟؟؟
شکایت کیفری در دادسرا یا ارائه دادخواست به دادگاه؟؟ قطعا میخواهم زودتر در جریان این تخلفات و شکایت قرار بگیرد تا مشکلات بیشتری ایجاد نشده است.
شایان ذکر است همسر ایشان نیز به بنده توهین کرده و بنده را فردی علاف و بیکار و مشکل دار مخاطب قرار دادند و من در یک حرکت صدای ایشان را ضبط نمودم.
ممنون میشوم چرا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

در خصوص تحلفات مربوطه به دادگاه عمومی محل و در خصوص توهین همسر به دادسرا مراجعه نمایید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.اولین قدم شما جلب نظر مالکین شش واحد دیگر است.یاالله