مشاوره حقوقی رایگان - خسارت عقب نشینی ملک

سلام ،زمینی به متراز 310 متر خریداری کردم . 3 ماه پیش مبایعه نامه و یکماه پیش سند انتقال یافت . روز مبایعهداز فروشنده پرسیدم زمین عقب نشینی دارد ،که ایشان گفتند ندارد.(مشاور خریر ملک شاهد است و حتی خود فروشنده نیز معترف است که گفته زمین عقب نشینی ندارد.) برای دستور نفشه به شهرداری مراجعه و با نقشه برداری مهندس معرف شهرداری مشخص شدکه زمین 14 متر عقب نشینی دارد(به دلیل تعریض خیابان) واین قانون از ابتدای امسال یعنی حدود 8 ماه قبل از تاریخ مبایعه نامه اجرا میشود.با فروشنده تماس گرفته ودر خواست تامین خسارت کردم . ایشان نپذیرفت و گفت از این موصوع خبر نداشته و در ضمن می توانید از شهرداری تراکم بگیرید . تراکم شهرداری حدود 2 متر است که بسیار ناچیز است و من ترجیح میدهم 14 متر از متراز زمین کسر نشود . سوال من اینست که ایا فروشنده ملزم به پرداخت خسارت عقب نشینی هست یا خیر و آیا قانونن خریدار میتواند نسبت به دریافت خسارت اقدام کند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در زمان معامله عقب نشینی داشته باشد بله خسارت کسری متراژ باید به شما پرداخت شود.