مشاوره حقوقی رایگان - ملک

با سلام
من مهرماه امسال خونه ای از یک بساز و بفروشA خریداری کردم که وکالت خونه رو از صاحب خانهB به یکی از زیر دستانشC داده بود،و من این خانه را از ایشانC خریداری کردم، ولی پول های خونه رو باید به حساب A واریز میکردم.در هر صورت خونه خریداری شد تا برج 12 که در شهر بهارستان اصفهان سیل آمد و خونه فرو نشست کرد. از آنجا که هنگام خرید خونه جلوی در خونرو کنده بودن به علت فرو نشست.به بنده گفتن که فاضلاب خونه مشکل داره،درصورتی که خونه فرو نشست کرده بوده و فروشنده ملک کتمان حقیقت کرد.حال کسی این خونرو از من نمیخره.آیا من میتونم از صاحب قبلی شکایت کنم و خونرو بهش برگردونم و پولمو زنده کنم،آیا میتونم افت پولمو ازش بگیرم؟چیکار باید کنم؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .شماباید علیه فروشنده خود بدلیل وجود عیب به استناد خیار عیب یا فسخ کنید یا ارش بگیرید فسخ هم فوری است هم به شرایط ومفاد قرارداد ما بستگی دارد بهرحال بابت ار می توانید مطالبه کنید