مشاوره حقوقی رایگان - ارجعیت صلح نامه عمری

سلام
مادرم سهم الارث یک هشتم خود را قبل از فوتش در سه سال پیش با توجه به سن 90 سالگی صلح عمری عادی کرده بود به یکی از ورثه پسرهایش به امضا خود متوفی و 3 ورثه دیگرش
و در سن 93 سالگی بدون اطلاع این پسر یکی از وراث دختر میبرن محضر یک صلح نامه محضری عمری بابت همون یک هشتم به یکی از ورثه دختر انتقال میدهد
لذا بعداز فوت مشخص میشود که یک هشتم را دوبار و به دونفر صلح کرده بدون اینکه صلح اولی را ابطال کندالان هر دو نفر مدعی دریافت این یک هشتم هستند قانون در این خصوص این سهم الارث یک هشتم را به کدام ازاین صلح نامه ها اعتبار میدهد یا کدام را ابطال میکند

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به کسی که بار اول صلح شده‌است تعلق میگیرد