مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند

سال 92 یک واحد آپارتمان بطور چک و نقد قولنامه ای خریداری کردم و چون چکهایم تا سال 93 سر رسید نشده بود فروشنده به مشاور املاک سپرده بود که قولنامه مرا تا سر رسید آخرین چک نگهدارد و پس از سررسید آخرین چک قولنامه خود را گرفتم و متوجه شدم که بیشتر از مبلغ آپارتمان (حدودا 10 میلیون) اضافه دادم
پس شکایت کردم ولی به دلایلی شکایتم رد شد
در سال 96 فروشنده فوت کرد و سند من به دست همسر مرحوم افتاد که چند سال پیش طلاق گرفته بود
و حالا همسر مرحوم سند واحد مرا نمیدهد و مبلغ بیشتری مطالعه میکند
به نظر شما بنده چکار کنم
با تشکر

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باید دعوای الزام به تنظیم سندرسمی رابه طرفیت وراث متوفی مطرح کنید

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
بله همینطور است که همکار محترم فرمودند