مشاوره حقوقی رایگان - واریز اشتباهی وجه

من ساکن اصفهانم مبلغ 35 میلیون اشتباهی از اینتر نت بانکم به حساب ی نفره دیگه زدم بانک اطلاعاته درستی نمیده.ولی اطلاعاتی که گرفتم طرف فوت کرده و ساکن شهر سقز استان کرمانشاهه . از کی باید شکایت کنم؟
بانک یا ورثه؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام نیازی به شکایت کیفری نیست و اینکه باید اثبات شود رابطه مالی بین شما و طرف مقابل نبوده است و این یک امر حقوقی است و صرف گفتن در دادگاه فایده ندارد و دادخواست حقوقی باید داده شود به طرفیت فرد وراث طرف مقابل

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

شما می بایست علیه ورثه متوفی دادخواست مطالبه وجه بدهید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. علیه ورثه دادخواست استرداد وجه تقدیم دادگاه صالح نمایید . .