مشاوره حقوقی رایگان - وکالت فروش خودرو

سلام وقت بخیر من 20 روز پیش یه 206 خریدم از دلال که از طرف فروشنده وکالت داشتند به من گفتند یک هفته ای سند ماشین میاد و زنگ می زنن برای تعویض پلاک ولی الان هر روز یه بهونه ای میارن و برای تعویض پلاک نمیان من همه ی پول ماشینو دادم الان باید چیکار کنم؟ کارت ماشین بیمه و کمپانی ماشین دستمه ولی قولنامه تو نمایشگاه مونده

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

براساس مبایعه نامه می بایست دادخواست اثبات بیع و الزام به تنظیم سند و تعویض پلاک بدهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

همانطور که مستحضر هستید به دو روش انجام می‌شود یکی آینده هر دو خریدار و فروشنده به مراکز تعویض پلاک مراجعه می‌کنند و کارهای مربوطه انجام میشود یک مورد هم زمانی است که خریدار از فروشنده وکالتنامه دارد و با داشتن و وکالتنامه و برگ سبز به مراکز تعویض پلاک مراجعه می‌کند و تعویض را را انجام میدهد سوالی که اینجا مطرح کردید گنگ است تا زمانی که تعویض پلاک کنید برگ سبز برای شما صادر نمی‌شود و کسی هم نمی‌تواند بجای شما تعویض پلاک کرده و برگ سبز بگیرد ولی اگر وکالت منظور شماست باید وکالت نامه می‌گرفتید در حال حاضر باید اقدام حقوقی کنید و تعویض پلاک را بخواهید از دادگاه یک امر حقوقی است و زمان بر بودن خود را دارد باید بررسی بیشتری شود