مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مقصر تصادف

با سلام
سال گذشته یک تصادف داشتم که طرف مقابل مقصر بود. به دلیل اینکه بیمه هزینه افت قیمت خودرو را نداد از طرف مقابل شکایت کردم که بعد از حدود نه ماه بعد از تامین دلیل و کارشناسی قیمت خودرو، رای صادر و طرف مقابل به حدود ده میلیون خسارت محکوم شد و سه ماه گذشته درخواست اجرای حکم را کردم اما به دلیل اشتباه اجرای احکام یا زرنگی طرف مقابل هیچ هزینه ای بعد از سه ماه به من پرداخت نشده و شعبه مورد پرونده اجرای حکم رو مختومه گرده و برای اجرای رای امروز و فردا میکنند. در این اثنا قیمت خودرو به شدت افزایش پبدا کرده و خسارت من که تو این چند وقت ماشین رو درست نکردم حدود 25 میلیون تومان شده. آیا من می توانم با توجه به محکوم شدن طرف مقابل و عدم اجرای رای، مجددا از او شکایت کنم و خسارت به قیمت امروز را مطالبه کنم؟ آیا می توانم از شعبه مورد نظر به خاطر عدم اجرای رای شکایت کنم؟

پاسخ ها :

محمدزارعی ایرندگان

جناب آقای محمدزارعی ایرندگان :

درود برشما
خسارت مجدد شما منتفی خواهد بود و بایستی پیگیر اجرای حکم خود باشید .

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

امکان شکایت مجدد نیست ولی می توانید در همان پرونده تقاضای کارشناسی مجدد کنید