مشاوره حقوقی رایگان - خودرو دو تیکه

با سلام بنده خودرویی رو خریداری کردم یه عنوان یک گلگیر رنگ که هر کاری کردیم فروشنده حاضر به رفتن پیش کارشناس رنگ نشد
ما هم بر حسب اعتماد این خودرو رو از این اقا خریدیم
و داخل قولنامه قید شده که خودرو از همه لحاظ مورد رویت خریدار قرار گرفت و جای اعتراضی از طرف خریدار یا فروشنده وجود ندارد
با توجه به اینکه دو تیکه بودن از عیوب پنهان خودرو میباشد
بنده یک اظهار نامه برای فروشنده فرستادم و فسخ خود را اعلام کردم و بیست و چهار ساعت مهلت برای برگشت وجه دادم
و سپس دادخواست تامین دلیل دادم
و خودرو مورد بازدید کارشناس رسمی دادگستری قرار گرفت و دو تیکه بودن ان اثبات شد و پس از ان دادخواست تایید فسخ فرستادم
این اقا هم که ازشون خریدم اظهار بی اطلاعی میکنند از دو تیکه بودن خودرو در صورتی که اگاه بودند چون نمیزاشتن کارشناسی بشود خودرو و خودشون هم وکالت داشتن و میگویند خودرو کلا ده روز دستشون بوده
وقتی هم بهشون اطلاع دادم که شکایت کرده ام میگویند که من نوشته ام از همه لحاظ به رویت خریدار در امده و جای اعتراضی نیست
و لازم به ذکر است که قولنامه دست خط خوده فروشنده است و دوشاهد که یکی از طرف بنده و دیگری از طرف فروشنده میباشد زیر قولنامه را امضاع کرده است
سوالم از شما وکلای محترم این است که روند انجام این پرونده چقدر زمان میبرد
و ایا در یک جلسه دادگاه تمام میشود
و در این گونه مسائل ایا فروشنده امکان اعتراض و تجدید نظر در نتیجه را دارد با توجه به جرم بودن این عمل وشفافیت ان

پاسخ ها :

خرید خودرو دو تکه بدون اطلاع فسخ معامله خودرو دو تکه فسخ معامله خودرو خرید خودرو تکه خودرو دو تکه خودرو