مشاوره حقوقی رایگان - آدم ربایی و در نهایت حبس غیر قانونی

شخصی به بنده بدهکاربودکه درنهایت دست به سرقت ازمنزلم زد،و یادداشتی را ازطرف خودش درمنزلم گذاشت،ومن اول به خانواده اش اطلاع دادم،سپس به اتفاق یکی ازاعضای خانواده اش به محل کارش رفتیم جهت رفع رجوع کردن ماجرا،وقتی مارادیدهمکاری نکرد،واو رابه داخل ماشین انداختیم ودرنهایت پس ازچنددقیقه به110تماس وتحویلش دادیم،پس ازبازداشت وجلسه اول دادسرا روانه زندان شد،پس ازچندروزبعنوان اتهام آدم ربایی شاکی شد،ومن راشعبه مربوطه خواست وروانه زندان شدم،پس ازوثیقه گذاشتن جلسه بعدی برگزارشد،که به پیشنهادبازپرس هر2اعلام رضایت کردیم،پس ازمدتی پرونده سرقت بدون رسیدگی مختومه اعلام شدوپرونده آدم ربایی مجددبه جریان افتاد،وقتی چنین حرکتی شدبنده2جلسه بازپرسی راآمدم ودیگر نرفتم،رای غیابی صادرشد3سال تعزیری،ومن مجددرضایت نامه محضری گرفتم ودرشعبه گذاشتم
نتیجه:اینکه بدهکارم میباشد اقرارکرده
جواب انگشت نگاری مثبت بود(ولی باادعایی که به زوربه منزلم بردمش اقراربه اثرانگشت کرده)
2رضایت نامه که یکی قبل از رای صادره ویکی بعدازرای صادره درپرونده گذاشتم
درنهایت اتهام شد حبس غیرقانونی وبه تحمل2سال حبس تعزیری،آیا میشودراهی پیداکرد جهت رای برائت
اگر مجدد در دادگاه حضور پیدا کند و اشتباه خط(اشتباه نامه)بدهد میتوانم رای صادره راتغییردهم

ازشناسایی بااطلاع خانواده اش ویکی ازاعضای خانواده به محل کارش رفتیم

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

نيازمند مشاوره است و بررسي مدارك و نوع رضايت و بررسي نحوه مصالحه
سوال كلي است