مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد ارث

سلام خسته نباشید
مادربزرگم مادر شهید هست و من سال 94 یه خونه یه قیمت 200 میلیون گرفتم که 83 میلیون آن وام خرید خونه بود که بنیاد شهید داد. به همین خاطر خونه به نام مادربزرگم شد ، ولی اقساط وام را تا الان خودم دارم میدم.
سوال اینه که آیا الان که مادربزرگم فوت شده من باید مالیات بر ارث بدم؟
مادربزرگم دو پسر بیشتر نداره و آنها هیچگونه ادعایی برای ارث ندارن چون میدونن که خونه مال من هست و صرفا چون وام مال مادربزرگ بود خونه به نامش هست. لطفا راهنمایی کنید سپاس از شما??

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

چون سند رسمی ملک به اسم مرحومه می باشد باید در راستای اخذ انحصار وراثت و مالیات بر ارث اقدام بفرمایید ....