مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف با موجر

اینجانب به همراه شخصی دیگر قسمتهایی از یک ملک تجاری را اجاره نمودیم ولی موجر از تحویل کلید درب اصلی و یک قسمت از نواحی اجاره داده خودداری نمود، لذا اینجانب از پرداخت اجاره بها خودداری نمودم و نسبت به الزام موجر به کلید و تمام مورد اجاره دادخواستی ارائه کردم که حکم صادره به این شکل صادر شد بدلیل پرداخت نکردن اجاره بیش از یک ماه از سوی مستاجر و تحویل ندادن ملک از سوی موجر اصل بقا قرارداد مخدوش است لذا دعوا غیر قابل استماع میباشد ، سپس اظهارنامه ای جهت فسخ قراداد ارسال کردم که جوابی بدین صورت از سوی موجر داده شد : مستاجرین دو نفر هستند، تکذیب میکنم، قرارداد باطل است.
قرارداد اجاره از تاریخ 1/9/97 الی 1/9/98 میباشد ح الا موجر همان قسمت که تحویل نداده بود را به شخصی دیگر اجاره داده و اینکه بدلیل اختلاف بنده با شریک سابقم بنده از ایشان هم جدا شدم و البته چکهای اجاره توسط ایشان داده شده بود و او مدعی است موجر اجاره ها را اخذ کرده ولی از تحویل رسید اجاره ها به اینجانب امتناع میکند و موجر هم مصرانه بر دریافت نکردن اجاره تاکید دارد و پول رهن بنده را نیز پس نمیدهد.
با توجه به شرح بالا بنده چکاری باید انجام بدهم تا هم بتوانم اذیت و ازار موجر در این مدت را تلافی کنم و هم حقوق از بین رفته ی خود را که یکسال اوارگی و دعواهای ممتد و طولانی بود جبران کنم. لازم به ذکر است موجر با توجه به شهود خود در محل در دونوبت از اینجانب شکایت کیفری نموده و مرا محکوم نیز نمود. یکی به اتهام‌درگیری و دیگری توهین و تهدید.

پاسخ ها :

یک وکیل

شما باید تابع قانون باشید