مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض برای اعسار مهریه

سلام، برای مهریه اقدام کردم و همسرم درخواست اعسار داد، رای دادگاهه اعسار 15ام مردادماه اومد و من در تاریخ 26مرداد اعتراضم رو از طریق پست قضایی فرستادم، و از سمت همسرم 11 شهریور نیز اعتراض به اعسار در دادگاه ثبت شد، تا ده روز فرصت داشتم از 11 شهریور به اعتراض همسرم اگر بخواهم دوباره اعتراضی در پرونده بزارم اما این کارو نکردم....
الان یعنی 27 شهریور است و هنوز پیامی مبنی بر اینکه پرونده برای تجدید نظر نهایی رفته باشه استان به دستم نرسیده..... لطفا راهنماییم کنید
آیا لازم است به دادگاه سربزنم و دلیل نفرستادن اعتراضم را جویا شوم یا پرونده ارسال شده است؟؟؟؟
خواهش میکنم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر تجدیدنظرخواهی شما ثبت شده نگران نباشید.