مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه خوش شانسی

سلام و عرض ادب
پارسال بهمن ماه خودرو بنده رو راهنمایی و رانندگی توقیف کرد به جرم شرب و خمر 11 % تست الکل که هرچقدر گفتم این ظرف اسپری پیشم هستش قبول نکرد. 3هفته بعد ابلاغیه اومد و من هم رفتم احمد قصیر. یک خانمی اونجا بود گفت چی اوردی؟ گفتم مگه مجرم شناخته شدم که میگین چی آوردی؟ شما اتهام زدید و من هم قبول ندارم اتهامتون رو. گفتند که اینهارو باید 3 ماه دیگه به قاضی بگید. 10میلیون نقدی یا فیش حقوقی یا سند ملک ؟! گفتم ندارم. فرمودند که برو بعد تا بعد از تعطیلات 22بهمن. یک مدرکی بیار. من اومدم بعد از { تعطیلات نوروز} تماس گرفتند که چرا نمیای ماشینتو ببری ؟ گفتم شما ضمانت میخواین من ندارم پس ماشین بمونه بابت ضمانت خودم. قبول نکرد. فرداش برادرم رو فرستادم رفته بود. قاضی پرونده جدید بودش که گفته بود فقط سند ملک یا 25 میلیون نقدی!! حالا بعد از گذشت 8 ماه پیامک اومده رای نهایی صادر شد. اما داخل ثنا چیزی نیومده. بنظر شما چیکار باید انجام بدم؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

وکیل بگیرید تا کار شما را پیگیری کند زیرا ممکن است با حضور شما جلب شما عملی شود