مشاوره حقوقی رایگان - آیا میتوان علیه تامین اجتماعی طبق ماده 576 قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات طرح شکایت کرد؟

باسلام وادب
به موجب دادنامه قطعی دیوان عدالت تامین اجتماعی الزام به پذیرش حق بیمه و احتساب در سوابق از تاریخ1/1/62لغایت 26/3/77 شده است لیکن از اجرای کامل آن استنکاف مینماید آیا میتوان علیه تامین اجتماعی طبق ماده 576 قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات طرح شکایت کرد؟

پاسخ ها :

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

سلام درصورت وجود سوءنیت بله ولی شما از طریق اجرای احکام دیوان اقدام کنید..