مشاوره حقوقی رایگان - تقابل

باسلام. دادخواست نفقه دادم ، اولين جلسه رسيدگي مهرماه هست، مي تونم قبل از جلسه ، مدارك رو ضمايم پرونده كنم ؟ مثلا گواهي اظهارنامه كه زوج بي اعتنايي كرده ، مداركي كه نشون ميده زوج تمكن مالي داره

پاسخ ها :

پرسشگر :

باتشكر از شما ،
آيا من خودم پرينت حساب مو در دادگاه ارايه بدم كه ايشون به عنوان نفقه به من پول واريز كردن ، بعداز چند ماه كه اين واريزي صورت گرفته ، ايشون ماشين شون رو به نام مادرشون كرده ، ماشين قيمتي هست ! مي تونم لايحه بدم كه ايشون از تمكن مالي خوبي برخوردار هستن ؟