مشاوره حقوقی رایگان - ماده 21 قانون تصادفات

سلام
ماده 21 قانون تصادفات چیست؟!
و ما برای دریافت دیه چه کاری باید انجام بدهیم چون گفتن راننده مقصر دوسال فرصت دارد تا دیه را پرداخت کند آیا خانواده ما میتواند جدا از روال پرونده در دادگاه برای دریافت دیه از صندوق اقدام کنیم؟! و چگونه باید اینکار را کنیم؟!

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

تصادفات عموما حمل بر غیر عمد می شوند از این رو فرصت پرداخت دیه از سوی خاطی 2 سال است شما نمی توانید تا پایان دو سال از صندوق چیزی دریافت دارید زیرا به شما چیزی پرداخت نمی شودوبیمه قبول پرداخت می نماید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.خیر.فقط طبق موعد قانونی.یاالله